Niet het chiqueste onderwerp voor de kerst-reces, wel belangrijk voor 2019

Digitalisering komt steeds verder het bedrijfsleven in. Het goed verwerken van alle informatie ( oa. AVG wetgeving, maar ook tbv continuïteit van eigen organisatie ) is belangrijker aan het worden.

Maar hoe houdt u het overzicht?

De IT programma’s moeten u daar optimaal bij ondersteunen. Denk hierbij aan uw offerte-order systemen, uw boekhoudsystemen en eventuele voorraadsystemen, mobiele App’s voor buitendienst medewerkers en veel meer.
Backup en beveiliging van de informatie is nog steeds een ondergeschikt aandachtsgebied bij 90 % van de MKB bedrijven. Steeds meer informatie komt vaak ongewenst op straat te liggen. ( oa. verlies device, moedwillig hack-virus, etc )

IT is een gespecialiseerd vakgebied. Het gebruik moet steeds eenvoudiger. Het vertrouwen in de systemen is steeds hoger. Maar de “eigen” inbreng-verantwoordelijkheid wordt niet als zodanig herkent. Taak voor directieleden om IT dan ook onderdeel te maken van de primaire bedrijfsprocessen. Zorg voor budgettering van IT zaken, en ga kritisch kijken naar de status van de gebruikte IT systemen. Vergelijk het met uw vervoersmiddelen. Regelmatig een APK en vervanging, zorgt dat het middel blijft bijdrage aan de organisatie(doelen).

Wiki Solutions adviseert MKB bedrijven in alle IT gerelateerde zaken.
( hardware, software, IT training, ingebruikname, beheer en onderhoud )
Samen houden we het overzicht.
Maak eens een afspraak voor een kennismaking en een gratis eerste advies. Om uw IT zaken verder te optimaliseren.

Marc Wentholt
Tel: 06-47256921
Mail: info@wiki-solutions.nl
Website: www.wiki-solutions.nl

“Het is nooit te laat om te werken aan IT, behalve als het niet meer werkt. “

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit